Cautare

2426 de rezultate pentru "ioana marin slanic moldova" (2.81 secunde)
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress. ... Pe cat de nemilos era Ion Marin in anchetele cu politicieni, pe atat de catifelat devenea scriind despre satul romanesc. ... Lucian Avramescu ION MARIN:
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
Am descoperit-o destul de tarziu pe aceasta poeta aproape de tot uitata, din antologia masiva a lui Marin Mincu (Poezia romana actuala, vol.
Andreea Marin a avut ambitia sa slabeasca, dupa ce in paginile tabloidelor sau in publicatiile online era ironizata pentru kilogramele sale in plus pe care le pusese pe ea.
Andreea Marin a vorbit despre beneficiile acestui produs, ea apeland in vara la un tratament de detoxifiere al unei clinici renumite din Turcia. ... Aceste ingrediente sunt si preferatele Andreei Marin, care a transformat plantele verzi si sucurile din aceste plante intr-un adevarat aliat in dieta femeii moderne.
Lumea artistica si spectatorii care i-au ramas fideli l-au sarbatorit duminica pe marele actor Marin Moraru, care a ajuns la borna 79 a vietii sale.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. ... Casatorit cu actrita Dana Tapalaga, Patric Petre Marin lasa in urma trei baieti, precizeaza televiziunea nationala.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
UPDATE 13:28 Seful Serviciului Omoruri din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si un ofiter specialist, din dispozitia sefului Politiei Romane, Petre Toba, s-au deplasat, in regim de urgenta in Focsani, pentru a ajuta la ancheta privind uciderea preotului Tudorel Marin, injunghiat mortal in biserica, informeaza Mediafax.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni. Ioana Filimon este absolventa de inginerie si protectia mediului.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
Se poate insa sa fim sesizati insa si de reprezentantii agentiilor care se ocupa de acordarea acestor fonduri sau de alte organe de control, precum Curtea de Conturi sau Garda Financiara", ne-a declarat procuror Ioana Tene, seful DNA Constanta.
Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Castigatoarele sunt Ioana Cheregi si Alexandra Roatis, studente in anul I la Actorie. ... Ioana este din Oradea si studiaza la Targul Mures. ... nu ma intereseaza daca castig sau nu, important este ca m-am batut cu Maia Morgenstern", marturiseste Ioana.
Este vorba despre Ioana Doaga (CS Universitatea Craiova) - in proba de 1.500 m, si Elena Moaga (CS Pandurii Targu Jiu) - 3.000 m.
Total intamplator, insotita fiind de nepoata sa, Ioana Antal, care a venit s-o viziteze la Londra, invitata fiind de catre actrita la proiectia filmului sau de debut, "D’ORA", prezentat pe 18 iulie la BAFTA.
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Edward Sanda si Ioana Ignat sunt doi tineri talentati care au reusit intr-o perioada scurta de timp sa se faca auziti peste tot cu piesa Doar pe a ta:
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR!
google-analytics.com